Samenvatting Hoofdklasse Heren: Speelronde 21

Bekijk de samenvattingen van alle wedstrijden uit speelronde 21 in de Hoofdklasse Heren seizoen 2018/2019. Met alle hoogtepunten en doelpunten van Kampong – Almere (1-2), Oranje-Rood – Rotterdam (4-4), Bloemendaal – Den Bosch (2-1), SCHC – HGC (3-5), Pinoké – Klein Zwitserland (0-1) en Tilburg – Amsterdam (1-4). 

Interviews:


10 Reacties

 1. conegut

  Waarom laat Kampong David Harte niet spelen ? Toch opvallend, de man is in vorm en dan laat je je tweede keeper spelen. Of is dit expres gedaan zodat Almere meer kans had om te winnen van de nieuwe club van Verga ? Een cadeau voor zijn oude club..

  1. luchtisblauwgrasisgroen

   Als er inderdaad een dealtje is gesloten, ook met oog op transfer Pieters, zal de KNHB hier onderzoek naar moeten doen. Lijkt mij niet het geval dat er sprake van is, maar ben ook wel benieuwd naar de reden.

  2. jhlp

   Erg ver gezocht, wel grappig verzonnen. Waarom niet de 2e keeper ervaring op laten doen tegen een team dat een do-or-die wedstrijd moet spelen, o.a. Cox en de Wijn hebben meerdere keren aangegeven dat ze de nummer 1 positie veel minder belangrijk vinden dan hun vorm terugvinden richting de playoffs, vooral nu er veel blessures zijn. Zo spelen Jasper Luijkx en Floris de Ridder uberhaupt geen playoffs en moeten Lars Balk en Robbert Kemperman oppassen met lichte blessures. Ook Casper Roelofs is volgensmij al bijna het hele seizoen geblesseerd. Vandaar de invalbeurten van Meulenbroek, de Wert en zijn er hier en daar wat A-spelers die meedoen. Dat er hier sprake is van matchfixing lijkt mij echt totale onzin

 2. de-verlosser

  Waarom zou Kampong dat doen ? Ze willen toch gewoon eerste worden. Die kans hadden ze door te winnen. Wat een onzin.

  1. MIck

   Misschien speelt Kampong liever Tegen HGC dan Tegen Amsterdam? Kampong is geplaatst dan vind Ik het helemaal niet zo gek om je 2e keeper een keer te testen.

 3. de-verlosser

  1ste plaats levert ticket EHL op en thuisvoordeel bij playoffs. Dan roepen dat er een dealtje is gemaakt ?!! Laat me niet lachen, die gasten willen gewoon lk worden en dan moet je van iedereen winnen. Ook van HGC.

 4. gaston-orozco

  Kampong is een van de meer professionele hockeyclubs in Nederland. Het zegt niet veel over clubhockey in Nederland als kampong stom genoeg is om gevangen te worden in een wedstrijdschandaal. Daarom moet er logischerwijs een redelijke verklaring zijn.

 5. Hans De Baijens

  Weet je wat pas erg is die commentator die de tweede keeper van kampong lekker Harte blijft noemen Misschien eerst even op de spelerslijst kijken

 6. jonathan

  Als Cox en Verga dit hebben beklonken zul je daar nooit achter komen. Dus gissen helpt niet. Almere is nu veilig en Kampong wint van K Z en Bloemendaal verliest van HGC. Dus hebben de Utrechters straks gewoon de eerste plaats. Strategie.

 7. haags-hopje

  Kan gebeuren. Kampong net iets minder scherp en Almere niets te verliezen... Uit de samenvatting zal ik Almere gewoon goed spelen, goed de corners er uit lopen en hard werken. En dan dus ook terecht winnen!


Wat vind jij? Praat mee...