Samenvattingen HK Heren: Speelronde 19 seizoen 2018/2019

Bekijk de samenvattingen van alle wedstrijden uit speelronde 19 in de Hoofdklasse Heren seizoen 2018/2019. Met alle hoogtepunten en doelpunten van Oranje-Rood – Tilburg (4-0), Bloemendaal – Amsterdam (4-1), Kampong – Den Bosch (3-1), SCHC – Rotterdam (2-5), Klein Zwitserland – HGC (1-2) en Almere – Pinoké (3-3).

Reacties

Bekijk hieronder de reacties van Mirco Pruyser, Glenn Schuurman, Toon Siepman en een vidxorepo van Kampong-Den Bosch.

 

 


14 Reacties

 1. luchtisblauwgrasisgroen

  Strijd om de play-offs: - HGC zo goed als geplaatst (met 3 punten tegen SCHC zijn ze er) - OR kan Amsterdam as Vrijdag uitschakelen. Mocht OR verliezen van Amsterdam (en tevens van Rotterdam), dan is Amsterdam afhankelijk van Den Bosch - Den Bosch moet van Bloemendaal en OR winnen - Rotterdam moet alles winnen en is van anderen afhankelijk HGC (37): Kampong SCHC Bloemendaal OR (33): Amsterdam Rotterdam Den Bosch Den Bosch (33): SCHC Bloemendaal OR Amsterdam (31): OR Tilburg Pinoke Rotterdam (30): Bloemendaal OR Tilburg

  1. Toon Janssen

   Kijk. Dit is nou ns lekker overzichtelijk en feitelijk. Daar

  2. jhlp

   Opvallend dat elk van deze teams 2 van de 3 resterende wedstrijden tegen topteams moet spelen (op amsterdam na). Wordt nog een spannende ontknoping voor het 4e en laatste playoff ticket, vooral omdat OR tegen 3 topteams moet, ik ben benieuwd!

 2. Toon Janssen

  Dank! Worden nog paar spannende potjes!

 3. DolfJansen

  Ik plaats hier een oproep om betere commentatoren te vinden voor de samenvattingen. Nog even los van het gebrek aan kennis en kunde ('hier zien we ....' 'dit zijn beelden uit het tweede kwart' 'bal in de cirkel') praten ze op een enkeling na allemaal met de aardappel in de keel, waarvan een of twee echt niet meer fijn zijn om naar te luisteren en voor mij zelfs een reden zijn om het geluid even uit te zetten. Zo kom je natuurlijk nooit van het elitaire imago af.

 4. DolfJansen

  Die jongen die de wedstrijden OR - Tilburg, SCHC - Rotterdam en Almere - Pinoké versloeg is overigens de uitzondering hierop, mag er hopelijk vaker zo veel doen!

 5. jasper1980

  ik snap niet waar Ziggo sport het van daan haalt dat de koots van hc den bosch na 5 zeizoenen er mee stopt hij blijft nog twee zeizoenen

  1. conegut

   Graag eerst even een spellingcontrole doen.

 6. vakantie

  Het is “bleift” en niet “blijft”

 7. jasper1980

  sorrie hoor

  1. vakantie

   De rest was perfect

 8. goud

  Weer leuk alle samenvattingen gekeken maar toch wat gek gevoel bij de samenvatting van Bloemendaal-AHBC. Er is helemaal niets te zien van de gele kaarten, het gemekker van spelers en coach en het chagrijn van AHBC...... Zijn deze samenvattingen journalistieke samenvattingen? Of alleen de “goeie” zaken uit de 70 minuten?

  1. conegut

   Ik vind het vooral grappig om te zien dat Rohof bij elke tegendoelpunt helemaal gek wordt, terwijl hij ook niet vrijuit gaat. Wellicht is dat het probleem bij heel Amsterdam, het ligt altijd aan een ander en niet aan hen zelf.

  2. goud

   Rol van Rohof is inderdaad opvallend, wij zien al een tijdje dat Rohof vaak bij tegendoelpunten betrokken of veroorzaker is. Zijn reacties in deze samenvatting zijn inderdaad opvallend; eers toekijken i.p.v. ingrijpen en daarna naar zijn teamgenoten reageren.....


Wat vind jij? Praat mee...