Samenvattingen Hoofdklasse (H): Speelronde 14

De eclatante 8-2 nederlaag van Amsterdam tegen HGC, de miraculeuze ontsnapping van Tilburg tegen Almere (4-3) en Den Bosch dat een knappe 2-3 overwinning behaalde op Rotterdam. Bekijk de doelpunten en hoogtepunten van deze en de andere duels uit Speelronde 14 van de Hoofdklasse Heren.

Interviews

 


7 Reacties

 1. luchtisblauwgrasisgroen

  En weer wordt er in het duel Bloemendaal - Kampong een uiterst discutabele beslissing genomen! In 2017 was het Stockbroeckx die van de kop van de circkel binnenschoot, maar doelpunt werd onterecht afgekeurd. In 2018 was het tijdens een vriesperiode de enige wedstrijd die door ging en werd gespeeld op een zandveld. In 2019 wordt er onterecht geen strafbal gegeven bij een duidelijke overtreding van Harte. Begint op een patroon te lijken... bij topwedstrijden draait het om de details, jammer dat het zo wordt verpest.

  1. Toon Janssen

   Bij topwedstrijden draait het inderdaad om details zoals het aantal kansen dat je niet benut en het aantal briljante reddingen van de beste keeper van de wereld, die je natuurlijk geen strafbal tegen geeft 🥴

  2. paulvanbeuzekom

   Bloemendaal fan luchtisblauw kruipt weer uit zijn grot omdat Bloemendaal onrecht is aangedaan. In plaats van dat Bloemendaal gewoon verliest, moet de schuld weer ergens anders liggen. Dat bijveld was gewoon een waterveld, kijk zelf maar https://youtu.be/pZLy3OthiZg.

  3. PeterMontijn

   Het begint inderdaad nu op een heus complot te lijken. Het hele scheidsrechterscorps spant samen en heeft het gemunt op Bloemendaal! Wie herinnert zich niet dat moment in 1971 waar de Mussen onterecht een vrije slag tegen kregen net buiten de cirkel waaruit Jan Jaap de Vries (Haagsche Hockey en Bandy Club) wist te scoren. Nu maar hopen dat de KNHB zijn verantwoordelijkheid neemt en een onafhankelijke arbitragecommissie aanstelt die de onderste steen boven weet te krijgen!

 2. peterdevink

  Oude koeien geleuter, zandveld was voor beide teams toch t zelfde.. Bloemendaal krijgt daarbij rest vh jaar menig beslissing mee alsdan upperdog vs underdog. Ophouden met piepen en niet alleen naar t commentaar luisteren. Als je de beelden goed bekijkt raakt Harte de bal wél degelijk en is t dus Brinkman die de bal níét raakt op dat beslissende moment.

 3. hickey-family

  @hockeyNL slechte links naar jullie samenvatting - altijd beter op youtube te kijken maar de samenvatting staat er nog niet op daar

 4. vakantie

  @PeterMontijn👍😂😂😂


Wat vind jij? Praat mee...