Samenvattingen Hoofdklasse (H): Speelronde 18 seizoen 2018-2019

Speelronde 18 van de Hoofdklasse Heren was genieten. Bekijk alle hoogtepunten en doelpunten van HGC – Almere (8-3), Rotterdam – Kampong (2-3), Amsterdam – SCHC (3-1), Tilburg – Bloemendaal (2-0), Pinoké – Oranje-Rood (1-3) en Den Bosch – Klein Zwitserland  (3-0). 

Reacties

Bekijk hieronder de reactie van spelers en trainers na afloop van Speelronde 18 in de Hoofdklasse Heren.

 

 

 


4 Reacties

 1. Sjang Fijen

  Bijzonder, bij het dames hockey worden we getracteerd op een rits van al dan niet zinnige op-en aanmerkingen, terwijl het bij de heren waar het er veel spannender aan toe gaat, stilte alom is, nou ja, bijna stilte. Bijzonder en daarom meldenswaardig nu is de inbreng van Mark Lammers bij Den Bosch. Den Bosch dat nu na jaren sabbelen in het rechterrijtje weer meedoet voor een play-offs ticket. Mark ,inmiddels een paar jaartjes geleden, de el salvador van Den Bosch , door het team aan het eind van de competitie uit het dal te trekken en te behouden voor de hoofdklasse. Chapeau. Dat hij na elke wedstrijd daarna voor pampus bij Karin op de bank lag mocht de pret niet drukken.( info fam.lid) Deze zelfde Mark zagen we gisteren vanaf de zijlijn zijn cluppie stimuleren en motiveren. Erik Boom, ook niet voor een kleintje vervaagd, vond dit zichtbaar mooi.. Over clubliefde gesproken. Een paar km. verder in Tilburg gelukte het Jeroen Delmee koploper Bloemendaal over de knie te leggen. Nog even daarmee doorgaan Jeroen. Voor Den Bosch wachten er nog een paar stevige potjes o.a. Kampong uit en ook Tilburg moet nog stevig aan de bak. Succes mannen. Houdoe en bedankt........S.jang

 2. PeterMontijn

  Beste Sjang, jouw berichtjes zijn zonder uitzondering interne Den Bosch niemendalletjes, met een tal van geinige weetjes waar echt alleen hardcore Den Bosch fans op zitten te wachten. Lijkt me dan ook een goed plan als je deze op de website van Den Bosch achterlaat (ipv hier op hockey.nl)

 3. jobe

  Prima input Sjeng. Hier heb je altijd zure azijnpissers die enkel aandacht willen voor hun eigen nietszeggende clubje. Altijd janken als er een artikel tav Den Bosch komt. Dus Sjeng aan de Geng. Meer info knallen hier. Krijgen we er tenminste gratis azijn bij.

 4. haags-hopje

  Mooi toch! Bovendien speelt Den Bosch met HGC het leukste hockey van de HK, dus laten we hopen ze het in de play offs tegen het oranje sterrenensemble of de blauwe resultaatmachine mogen opnemen. Sjang een leuk uitje en iedereen tevreden!


Wat vind jij? Praat mee...