Samenvattingen Hoofdklasse bij Ziggo vanaf 19.15 uur op zondag

Hoofdklasse Hockey, het hockeyprogramma met samenvattingen van de hoogste hockeycompetitie bij Ziggo Sport, begint vanaf zondag op een nieuw tijdstip: 19.15 uur. Net als de meeste speeldagen, zenden zondag Ziggo als de NOS ook weer beelden een wedstrijd van de Hoofdklasse uit. Ziggo toont vanaf 12.15 uur live beelden van het duel tussen SCHC en Kampong (Heren). De NOS doet zondag in samenvatting verslag van de damestopper Amsterdam – Laren.

In het programma Hoofdklasse Hockey bij Ziggo Sports worden zondagavond vanaf 19.15 uur de samenvattingen van alle wedstrijden getoond. De presentatie is in handen van John van Vliet. Elke zondag rond 23.30 uur is een herhaling van het programma.

De redactie van hockey.nl bezoekt zondag bij de herstart van de Hoofdklasse-competities ook diverse wedstrijden. We zijn bij de Hoofdklasse Heren bij SCHC – Kampong, Amsterdam – Den Bosch, Tilburg – Rotterdam en Bloemendal – Almere. Bij de dames doen we verslag van Bloemendaal – Huizen, Amsterdam – Laren en SCHC – Hurley. Volg live via hockey.nl en de hockey.nl-app de tussenstanden, doelpuntenmakers en eindstanden. Lees hier na afloop ook de wedstrijdverslagen en (video)interviews.

Samenvattingen op hockey.nl

De samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden zijn op maandagavond ook terug te zien op hockey.nl en op ons Youtube-kanaal.

Het programma Hoofdklasse Hockey wordt maandag herhaald om 17.20 uur en om 23.55 uur.Wat vind jij? Praat mee...