Nieuw hockeyprogramma op zondagavond bij Ziggo Sport

Ziggo Sport start een nieuwe hockeyprogramma op zondagavond. Daarin worden de samenvattingen getoond van alle Hoofdklasse-duels. Ziggo Sport zendt het drie kwartier durende programma uit vanaf de herstart van de competitie, volgende week zondag 26 februari. De uitzending start om 22.30 uur. De presentatie is in handen van John van Vliet. 

Het programma Hoofdklasse Hockey komt tot stand door een samenwerking tussen HHcv, de samenwerkingskoepel van alle Hoofdklasse-hockeyclubs, de KNHB en Eyecons. Eyecons is een initiatief van sportmarketingbureau House of Sports en media- en content producent Southfields.

Hockey is hiermee, na eredivisie voetbal, de enige sport in Nederland waarvan alle duels op het hoogste niveau in samenvatting worden uitgezonden. Behalve de samenvattingen blijft Ziggo Sport op de zondag regelmatig wedstrijden uit de Hoofdklasse Dames en Heren live uitzenden. De NOS behoudt de rechten om op zondagmiddag een wedstrijd live of in samenvatting op televisie te brengen.

Attractief platform

Willem van der Marel, bestuurslid namens de HHcv: ‘Als overkoepelend orgaan namens de Hoofdklasse hockeyclubs streven wij naar een betere positionering van de Hoofdklasse hockey om een attractief platform te zijn voor hockeyfans en merken. Tezamen met de KNHB en Eyecons gaan wij als clubs onze collectieve ambities verder vormgeven. Een belangrijke aanjager is mediabereik, dus wij zijn heel content met Ziggo Sport als televisiepartner.’

Tophockey

Directeur Erik Gerritsen van de KNHB vult aan: ‘Omdat dit programma een aanvulling is op de afspraken die er al zijn met NOS en Ziggo Sport over (live) registratie, kunnen nu nog meer sport- en hockeyfans van tophockey op televisie genieten. Het is uniek dat alle wedstrijden uit de Hoofdklasse hockey op televisie in beeld gaan worden gebracht.’


3 Reacties

  1. collin

    Super, maar waarom zo laat? Voor de jeugd is dit wel erg jammer. Collin

  2. pieterpel

    Top! En tsja, dan nemen we t op toch?

  3. Topkeepertje

    Super en ook nog met John van Vliet , de enige die het echt kan . Maar vermoedelijk op een Ziggo die niet iedereen kan ontvangen . Opnemen doe ik sowieso alles , ik haat reclameblokken .


Wat vind jij? Praat mee...