SCHC haalt Knetemann en Van Pelt terug naar Bilthoven

SCHC maakt woensdag via een persbericht bekend dat een tweetal Stichtenaren terugkeert in Bilthoven. Thijn Knetemann, vorige twee seizoenen uitkomen voor Pinoké, zal de achterste linie van SCHC versterken. De centrale verdediger, die de jeugdopleiding op SCHC doorliep, is uiterst gemotiveerd om van SCHC Heren 1 een stabiele hoofdklasser te maken. Thijs van Pelt verliet SCHC in de A- jeugd vanwege zijn studie in Rotterdam en speelde daarna voor Rotterdam en Victoria. 

Naast deze twee oud bekenden voegt SCHC keeper Joppe Boerstra toe aan de selectie die overkomt van Rood-Wit. Samen met eerste keeper Matthijs Odekerken vormt hij het keepersduo van SCHC. Dat betekent dat SCHC afscheid heeft genomen van reservekeeper Thomas van den Bos.

Hendrik Willemsen, bestuurslid tophockey SCHC: ‘Het is mooi om te zien dat we de selectie versterken en tegelijkertijd een duidelijke SCHC signatuur houden. De ervaring van Thijn als centrale verdediger kunnen we goed gebruiken na het vertrek van Marnix Kleinsman. Met Thijs van Pelt halen we een talentvolle speler terug die ons middenveld sterker maakt. We zijn trots dat beide SCHC spelers weer terugkeren in Bilthoven.’

SCHC levert komend seizoen flink wat ervaring in met het vertrek van Kleinsman, Leonard Posthumus Meyjes, Barend van den Berg, Ingwer Wiese en Marc Schwarz. De Bilthovenaren hebben echter niet stilgezeten en naast bovenstaande versterkingen ook onder anderen Max Sweering (Amsterdam), Sebas Molkenboer (Rotterdam) en Brent van Bijnen (Den Bosch) aangetrokken.

Bekijk hier het complete transferoverzicht.

Speler Naar Van
Marnix Kleinsman Rotterdam SCHC
Leonard Posthumus Meyjes Stopt SCHC
Barend van den Berg Stopt SCHC
Ingwer Wiese Rood-Wit SCHC
Marc Schwarz Stopt SCHC
Thomas van den Bos Onbekend SCHC
Max Sweering SCHC Amsterdam
Sebas Molkenboer SCHC Rotterdam
Brent van Bijnen SCHC Den Bosch
Max Vergnes SCHC Schaerweijde
Caspar Dobbelaar SCHC Schaerweijde
Vincent Spitaels SCHC HIC
Thijn Knetemann SCHC Pinoké
Thijs van Pelt SCHC Victoria
Joppe Boestra SCHC Rood-Wit

 


Wat vind jij? Praat mee...