Stille trom Polkamp: ‘Wilde door corona eigenlijk toch doorgaan’

Seizoen 2019/2020 is door de komst van corona als een nachtkaars uitgegaan. Vervelend voor alle hockeyers, maar helemaal voor diegene die uitgerekend dit seizoen besloot te stoppen met hockey. Als hockey.nl willen we voorkomen dat de toppers met een lange staat van dienst met een stille trom worden uitgeluid. Daarom brengen we aan hen de komende weken een verrassingsbezoek. 

Nadat we eerder bij Carlien Dirkse van den Heuvel waren, hebben we in deze aflevering aangebeld bij Oliver Polkamp. Oud-international en afgelopen seizoen speler van Bloemendaal. Polkamp droeg in zijn carrière vele kleuren. Hij kwam uit voor hdm, Klein Zwitserland, Rotterdam, Hurley en Bloemendaal. Hoewel zijn tophockeycarrière voorbij is, voegt Polkamp komend seizoen een nieuw shirt toe aan zijn collectie. Bekijk in de video welke!

Heb jij nou ook een stille trom in jouw team? Iemand met een lange staat van dienst in een eerste team die door de cornacris geen waardig afscheid heeft gekregen? Mail ons op redactie@hockey.nl waarom jouw teamgenoot een groots afscheid verdient. Stuur ons een uitgebreide motivatie, foto’s of video’s voor een bericht op hockey.nl. Uit alle inzendingen kiezen we de tofste stille trom om als redactie met de camera en bloemen langs te gaan.

Bekijk hier de complete video! 

Bekijk ook:


Wat vind jij? Praat mee...