Streeder assistent-bondscoach India, Mahieu neemt taken bij Pinoké over

Hans Streeder is door de Indiase hockeybond aangesteld als assistent-bondscoach. Hierdoor zal Streeder zijn taken als trainer-coach Heren 1 bij Pinoké per direct neerleggen, meldt de club zaterdag in een persbericht. In India wordt de oefenmeester de komende vier jaar de assistent van Roelant Oltmans.

Oud-international en voormalig speler van de Steekneuzen Jesse Mahieu is aangewezen als vervanger van Streeder. Hij was al assistent-trainer. De verdere invulling van het begeleidingsteam wordt spoedig bekend gemaakt.

Talentontwikkeling

Pinoké laat weten het besluit van Streeder te betreuren, maar hem deze mooie uitdaging ook van harte te gunnen. ‘Hans heeft de afgelopen twee en een half jaar hard gewerkt aan een nieuw elftal en aan versterking van het topsportklimaat binnen Pinoké’, aldus Robert Hartog, bestuurslid tophockey.

‘Door zijn toedoen zijn minimaal tien talenten uit de eigen jeugdopleiding gedebuteerd in de Hoofdklasse. Daarmee heeft hij een basis gelegd waarmee de club de komende jaren vooruit kan. Daar zijn wij hem zeer erkentelijk voor’, zo laat Hartog weten.


1 Reactie

  1. frust

    Heftig


Wat vind jij? Praat mee...