Tilburg verwelkomt twee nieuwe spelers van Breda

Hockeyclub Tilburg verwelkomt twee nieuwe spelers in het nieuwe seizoen. Tom Beddows en Vincent Langenhuijsen zijn beiden 21 jaar, verdediger en afkomstig van overgangsklasser Breda. 

Beddows begon met hockeyen bij Oranje Zwart, waar hij de jeugdopleiding doorliep en in de landelijke jeugdcompetitie speelde. Na een jaar bij EMHC, speelde de centrale verdediger de afgelopen twee jaar met Breda in de Overgangsklasse. Langenhuijsen, vrije verdediger, speelde in zijn woonplaats Rotterdam voor de plaatselijke HC, voordat hij naar Breda vertrok. Ook hij verruilt de verlaat de de Bredase ploeg ten gunste van Tilburg.

Het zijn de eerste twee versterkingen voor de ploeg van Jeroen Delmee, die vorig seizoen als promovendus knap op de negende plaats eindigde. De formatie lijkt intact te blijven, alleen van strafcornerman Tim Swaen is bekend dat hij overstapt naar Bloemendaal.

Bekijk hier het complete transferoverzicht van de Hoofdklasse Heren 2017/2018.

 


1 Reactie

  1. hickey-family

    Mooi dat talenten via de ovk (HDM, Breda, Nijmegwn) en veel spelen dermate beter worden dat ze van OZ of HCR via Breda en trainers als Mathijs Brouwer, Mark Bouman, Chris Cavalet richting de HK gaan - petje af voor breda e.a


Wat vind jij? Praat mee...