VIDEO – De Hockeytaxi #5: Valentin Verga

120-voudig international en Amsterdam-vedette Valentin Verga stapt in de Hockeytaxi! Jeroen haalt de 26-jarige aanvaller op bij zijn huis in het centrum van de hoofdstad en brengt hem veilig én op tijd naar zijn training in het Wagener Stadion.

Tijdens de rit vertelt een open Valentin bevlogen over uiteenlopende zaken als samenwonen, Artis, zijn liefde voor het Wagener en zijn passie voor andere sporten. Want wist je dat hij een fervent volger is van de NBA en dat hij een groot bewonderaar is van de voetballers Riquelme en Pirlo?

Verder leren we hoe Valentin omgaat met tegenslagen en kritiek, maar ook hoe hij intens geniet van het samenspelen met ‘oudgedienden’ zoals Taco van den Honert en Marten Eikelboom. En hoe leeft ‘Vali’ toe naar hét naderende Oranje-selectiemoment van bondscoach Max Caldas en de Spelen? Uiteraard beantwoordt ook Valentin weer 3 leuke kijkersvragen en laat hij je zijn favoriete muziek horen. En daar zit een opvallende band tussen..

Kortom, een prachtige rit vol anekdotes en mooie verhalen! Dus pak wat te drinken, zet je videoplayer op HD, draai het volume omhoog – let niet op de leeuw op de achterbank – en rijd mee met de 2!

Verder kijken


Wat vind jij? Praat mee...