Volle bak LIVE playoff-wedstrijden bij hockey.nl, NOS en Ziggo!

Live wedstrijden op hockey.nl, bij de NOS (NOS.nl en NPO1) en mogelijk bij Ziggo. Samenvattingen bij de NOS en Ziggo. En live-updates bij de hockey.nl. De liefhebbers van tophockey uit de Hoofdklasse hoeven dit weekend geen moment te missen van de strijd in de play-offs; er is volle bak live hockey te zien.

Als hockey.nl zonden we donderdagavond al live de Gold Cup Finale Heren uit tussen Den Bosch en Pinoké. Dit weekend voegen we daar drie live-duels aan toe:

  • Zaterdag 12.15 uur Dames: LIVE Den Bosch – SCHC
  • Zaterdag 15.30 uur Heren: LIVE Oranje-Rood – Kampong
  • Zondag 15.30 uur Heren:  LIVE Kampong – Oranje-Rood

De uitzendingen beginnen ongeveer 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd met een voorbeschouwing, na afloop zijn ook live de reacties van trainers en spelers te zien. Het commentaar bij alle wedstrijden wordt verzorgd door Reemt Borcherts. De presentatie is in handen van Jeroen Mansier. De duels zijn te zien op hockey.nl en ons Facebook-kanaal.

Vanzelfsprekend zijn we als hockey.nl ook bij alle andere playoff-wedstrijden in de Hoofdklasse aanwezig. Je kunt die duels op de voet volgen via de live-updates. Ook tonen we snel na afloop de reacties.

Naast de Hoofdklasse vergeten we ook de spannende strijd in de Overgangsklasse niet. We zijn daarom zondagmiddag aanwezig bij de heren-topper in Poule A tussen HIC en Nijmegen.

NOS bij Amsterdam

De NOS richt haar camera’s dit weekend op Amsterdam.  Zaterdag worden de duels Amsterdam – Oranje-Rood (Dames) en Amsterdam – Bloemendaal (Heren) beide live op NOS.nl uitgezonden.  De duels zijn in zaterdagmiddag ook in samenvatting op NPO1 te zien. Zondag is het tweede duel bij de Heren tussen Bloemendaal-Amsterdam live te bekijken op NPO 1.

Het uitzendschema van de NOS ziet er als volgt uit:

  • Zaterdag 12.15 uur live op NOS.nl Amsterdam – Oranje-Rood
  • Zaterdag 15.00 uur Amsterdam – Oranje-Rood (smv) NPO1
  • Zaterdag 15.30 uur LIVE op NOS.nl Amsterdam-Bloemendaal
  • Zaterdag +- 18.00 uur Amsterdam – Bloemendaal (smv) NPO1
  • Zondag 15.30 uur LIVE Bloemendaal – Amsterdam NPO1

Alle samenvattingen bij Ziggo, eventueel live derde duel dames

De dames van Amsterdam en Den Bosch hebben zaterdag de beste papieren om in twee wedstrijden af te rekenen met respectievelijk Oranje-Rood en SCHC. Lukt dat niet, dan is zondag de derde wedstrijd in de halve finale van de play-offs live te zien bij Ziggo. De aanvang is dan 12.15 uur.

Wie al het live hockey dit weekend heeft gemist, kan zondagavond op zijn gemak alle samenvattingen bij Ziggo bekijken. Ziggo heeft twee uitzendingen van Hoofdklasse Hockey: om 19.30 uur en om 23.00 uur. De presentatie is in handen van John van Vliet.


Wat vind jij? Praat mee...