Volop aandacht hockeyklassieker Amsterdam – Bloemendaal

Amsterdam tegen Bloemendaal is hét hockey-affiche van dit hockeyweekeinde. De NOS is zondag bij deze mannenwedstrijd uit de Hoofdklasse Heren aanwezig, die om 14.45 uur in het Wagener Stadion wordt gespeeld. In de Studio Sport-uitzending van 18.00 uur wordt een uitgebreide samenvatting uitgezonden. Wil je direct op de hoogte zijn van alle ontwikkeling in deze hockeyklassieker, volg dan het liveblog op hockey.nl. 

Ook in Den Bosch staat in de Hoofdklasse Heren een boeiende wedstrijd op het programma. Daar staan de mannen van coach Eric Verboom tegenover Kampong. De nummer drie tegen de nummer vijf van de huidige ranglijst na de hervatting van de Hoofdklasse Heren, die vanwege de olympische kwalificatiewedstrijden van de Oranje Heren drie weken stillag.

Het Ziggo-programma Hoofdklasse Hockey heeft Den Bosch – Kampong gebombardeerd tot Wedstrijd van de Week. Analist bij de wedstrijd is oud-bondscoach Marc Lammers. Beelden van die wedstrijd zijn zondagavond van 11.45 uur te zien op Ziggo Sport. Ook de redactie van hockey.nl is aanwezig in Den Bosch om in het liveblog verslag te doen. Na afloop kun je hier een wedstrijdverhaal en de reacties van de hoofdrolspelers lezen.

Livera Hoofdklasse Dames

hockey.nl is zondag ook bij de Livera Hoofdklasse Dames. In Amsterdam staat de ploeg van Robbert Tigges tegenover Bloemendaal en in Den Haag speelt het verrassend sterke hdm tegen Pinoké. Mis geen hoogtepunt van die wedstrijden door vanaf 12.45 uur ons liveblog te volgen.

 

 


2 Reacties

  1. harald-van-horn

    Let op dat zondag de ring A10 aan de Zuidas kant dicht is... https://www.nu.nl/amsterdam/6007495/vanaf-donderdag-flinke-verkeershinder-door-werkzaamheden-bij-zuidasdok.html

    1. hw

      Bedankt


Wat vind jij? Praat mee...