Weinig hoop op groot ‘playoff-wonder’ bij Rotterdam

Vorig seizoen stond Rotterdam nog in de finale van de playoffs, maar de kans dat de ploeg van coach Albert Kees Manenschijn dit jaar überhaupt de playoff-fase bereikt is na zondagmiddag nihil. Rotterdam verloor op eigen bodem met 3-4 van Kampong en de enige concurrent voor het laatste playoff-ticket, Oranje-Rood, pakte een punt tegen Bloemendaal. De Rotterdammers hebben daardoor met nog drie duels te spelen vier verliespunten meer dan Oranje-Rood, dat zelf nog maar twee keer in actie hoeft te komen.  

De havenstedelingen hebben nu een wonder nodig en dat doet pijn in Rotterdam. Heel veel pijn, zo blijkt uit de eerste reacties van aanvoerder Jeroen Hertzberger en coach Albert Kees Manenschijn na afloop van het verloren duel met Kampong. Bekijk de interviews hierboven.

Bekijk ook

Dankzij de 4-3 overwinning op Rotterdam nam Kampong zondag de koppositie in de Hoofdklasse weer over van Bloemendaal en verzekerden de Utrechters zich nu dan ook definitief van de playoffs. En daar was Kamponger Phillip Meulenbroek, die aan de Rotterdamse Hazelaarweg de 0-1 en de 0-2 voor zijn rekening nam, uiteraard erg blij mee. Bekijk zijn interview hieronder.


Wat vind jij? Praat mee...