Ziggo én NOS bij Rotterdam-Amsterdam, alle highlights om 19.15

Aan de Hoofdklasse-topper tussen de mannen van Rotterdam en Amsterdam wordt zondag ruimschoots aandacht besteed op televisie. Ziggo Sport doet vanaf 12.15 uur rechtstreeks verslag van het duel en de NOS zendt later in de middag een ruime samenvatting uit. Van de topwedstrijd van dit weekend zijn zondagavond vanaf 19.15 uur bij Hoofdklasse Hockey op Ziggo Sport opnieuw flitsen te zien. In dat programma worden ook de samenvattingen van alle andere Hoofdklasse-duels getoond.

Ziggo Sport start zondag om 12.10 uur met de voorbeschouwing op het duel tussen de nummer vijf en vier van de ranglijst. De presentatie is in handen van John van Vliet. De analyse wordt verzorgd door Jacques Brinkman.

Van Vliet presenteert ’s avonds ook het samenvattingenprogramma om 19.15 uur.

Dit programma wordt herhaald op:

  • Zondag op maandag 12 maart om 00.00-00.30 uur
  • Maandag 12 maart 17.20-17.50 uur
  • Maandag 12 maart 23.55-00.25 uur

Hockey.nl vrijdag en zondag bij Hoofdklasse en Overgangsklasse

Ook de redactie van hockey.nl is dit weekend volop langs de velden te vinden. Vrijdagavond, tijdens de inhaalronde van de Hoofdklasse Dames, zijn we aanwezig bij Den Bosch tegen Kampong en hdm tegen SCHC. Zondag bezoeken ook wij natuurlijk Rotterdam tegen Amsterdam bij de mannen. Daarnaast zijn we in de Hoofdklasse Dames bij HGC – Bloemendaal en Oranje-Rood – Den Bosch. Bij de mannen bezoeken we de Brabantse derby Den Bosch – Oranje-Rood. In de Overgangsklasse B Dames doen we verslag van de wedstrijd KZ tegen HGC. Alle tussen standen van de Hoofdklasse-wedstrijden zijn te vinden in de standenmotor van de hockey.nl-site en -app. Volg de duels ook live via Twitter.com/hockey.nl.

Samenvattingen inhaalronde Dames zaterdagavond op hockey.nl

De samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden zijn ook te zien via hockey.nl en het YouTube-kanaal van hockey.nl.

  • Zaterdagavond om 18:00 uur de samenvattingen van de inhaalronde Hoofdklasse Dames
  • Maandagavond 18:00 uur Samenvattingen Hoofdklasse Dames + Hoofdklasse Heren

Wat vind jij? Praat mee...