Hockeyklassieker Amsterdam – Bloemendaal bij de NOS

De NOS zendt zondag een samenvatting uit van de hockeyklassieker bij heren tussen Amsterdam en Bloemendaal. De samenvatting is te zien in het Studio Sport-programma van 18.00 tot 19.00 uur.   

Ziggo Sport, dat in verband met de F1 dit weekend geen live-wedstrijd uitzendt, brengt zondag wel de samenvattingen uit van alle Hoofdklasse-wedstrijden. Het programma Hoofdklasse Hockey is van 19.15-19:45 uur.

De herhalingen van Hoofdklasse Hockey zijn te zien op:

  • Zondag op maandag van 23:40-00:10 uur
  • Maandag van 10:40-11:10 uur
  • Maandag 18:15-18:45 uur
  • Maandag op dinsdag 00:00-00:30 uur

Hockey.nl is aanwezig bij de dubbel van Pinoké. De Amsterdamse dames nemen het op tegen Laren. Dit duel is via live-updates te volgen via hockey.nl vanaf 12.45 uur.  De heren van Pinoké spelen tegen Almere, een duel uit de onderste regionen van de Hoofdklasse. Hockey.nl doet ook verslag bij de wedstrijd van Stichtsche tegen Amsterdam en bij de heren van Amsterdam tegen Bloemendaal.


2 Reacties

  1. lisahockey200

    Kun je die wedstrijd van schc-Amsterdam dus via hockey.nl kijken?

  2. robvisser

    @lisahockey200 Eigenlijk zou het zo moeten zijn, maar het worden hooguit live-updates, tekstjes waaraan je kunt zien hoe de stand is en hoe de auteur aankijkt tegen het verloop van de wedstrijd. In de ultrakorte samenvattingen van Ziggo kun je de goals nog even terugzien en dat is het dan. Zonde eigenlijk. Hopelijk is het in de toekomst beter voor elkaar en is er meer live hockey te zien.


Wat vind jij? Praat mee...