Ziggo zendt Rotterdam – Bloemendaal live uit, NOS bij A’dam-OR

Hockeyliefhebbers kunnen zondag weer volop genieten van hockey op televisie. Ziggo zendt om 14.15 live de kraker tussen Rotterdam en Bloemendaal uit. NOS is bij de andere topwedstrijd: Amsterdam – Oranje-Rood, en zendt daarvan een samenvatting uit om 18.00u op Nederland 1. Bondscoach van de Oranje Heren Max Caldas is als studiogast aanwezig bij Ziggo’s Hoofdklasse Hockey. 

De samenvattingen van de Heren Hoofdklasse – de dames Hoofdklasse heeft al winterstop – zijn zondagavond te zien in het programma Hoofdklasse Hockey bij Ziggo Sport. De hockeyshow begint om 19.30. Het programma wordt nog herhaald op de volgende tijdstippen: 19 november om 23.40, 20 november om 09.55 en 18.00 en 21 november om 0.00.

Max Caldas bij Hoofdklasse Hockey

In het programma Hoofdklasse Hockey is zondag ook aandacht voor de Oranje Heren die momenteel in voorbereiding zijn op de HWL Final in India in december. In de studio is bondscoach Max Caldas aanwezig om hierover te vertellen.

Hockey.nl bij Amsterdam en Rotterdam

De redactie van hockey.nl is zondag aanwezig op de velden. Wij zijn ook bij Amsterdam – Oranje-Rood en Rotterdam – Bloemendaal. Bekijk zondag de hockey.nl app of de site voor alle uitslagen, verslagen en interviews. De samenvattingen van alle duels uit de Hoofdklasse Heren zijn maandag vanaf 18.00 uur ook te zien op hockey.nl.

Bekijk hieronder de samenvattingen van afgelopen speelronde.


3 Reacties

 1. goud

  Kan iemand verklappen wat hockey.nl van Ziggo krijgt? Elke week dezelfde aankondiging..... medium 1 wat "gratis" reclame maakt voor medium 2, zie je niet vaak..... En medium 2 kan je alleen kijken als je klant bent bij medium 2. Dan hoop ik dat Hockey.NL een goed zakcentje krijgt voor deze gratis reclame én het bewust vertraagd publiceren van de wedstrijd beelden op medium 1

  1. joris

   Er zal toch iemand de kosten voor de cameramensen en de apparatuur moeten betalen. Ik ben persoonlijk blij dat Ziggo hierin investeert en elke week uitzendingen heeft in plaats van maar een paar keer per jaar zoals vroeger. Als u niet bereid bent om daar voor te betalen dan lijkt het me dat u juist blij moet zijn dat hockey.nl een samenwerking heeft zodat u een dag later al het beeldmateriaal van Ziggo gratis kan bekijken.

 2. helenevanvoorstgmail-com

  Ik heb een abonnement op Ziggo sport, maar Ziggo is niet mijn provider. Ik betaal dus dik maar zie niets van hockey, dat is alleen voor Ziggo abonnees!,


Wat vind jij? Praat mee...