Duels België-Groot-Brittannië te zien via video-app Watch.Hockey

De FIH Pro League-duels tussen de dames en heren van België en Groot-Brittannië zijn vandaag en morgen live te bekijken via Watch.Hockey, de app van de internationale hockeyfederatie FIH.

De app, die te downloaden is voor iOS  en Android, is gratis. Watch.Hockey is het hockeyplatform van de FIH waarop liefhebbers niet alleen live-wedstrijden, maar ook samenvattingen, interviews en nieuws uit de hockeywereld kunnen bekijken.

Aanvangstijden

Vandaag wordt er in Brussel om 14.00 uur afgeslagen voor het duel tussen de dames van België en Groot-Brittannië. De wedstrijd tussen de heren van beide landen op het terrein van Royal Uccle Sport begint om 16.30 uur. Morgen, zondag 1 november, staat het treffen tussen de dames gepland om 14.00 uur en spelen de heren hun wedstrijd om 16.30 uur.

Komende week spelen ook de Oranje Dames en Heren in Brussel tegen België. Deze duels zijn niet live via de app Watch.Hockey te bekijken, omdat de uitzendrechten voor de Pro League zijn verkocht aan Ziggo Sport.

Uitzendingen Ziggo Sport

Ziggo zendt het duel van de Oranje Dames woensdag 4 november vanaf 15.30 uur uit via Ziggo Sport-kanaal 14, Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Extra. Het duel van de Oranje Heren is vanaf 18.00 uur live te volgen via Ziggo Sport Extra.

Het commentaar wordt verzorgd door John van Vliet samen met Tim Steens.


5 Reacties

 1. RobV

  Niet fijn, die hockey app. Loopt om de haverklap vast en moet dan weer handmatig worden hervat.

 2. Folmer

  Via da website van watch.hockey zijn de wedstrijden ook te bekijken. Dat loopt wel soepel en dan is het ook mogelijk om het op de TV te bekijken. Die app is een drama.

 3. GlasHalfvol

  Ze hebben ook gewoon een site: watch.hockey

  1. RoosW

   Dan word je doorgewezen naar de appstore

 4. RobV

  @Folmer, @GlasHalfvol Ok, goed plan.


Wat vind jij? Praat mee...