Duels knock-outfase EHL bekend na loting

De tegenstanders van de Nederlandse clubs in de volgende ronde van de Euro Hockey League zijn bekend. De 16 beste Europese clubs strijden van 25 tot en met 28 maart tegen elkaar in de eerste knock-out fase van de EHL.

Amsterdam treft de enig overgebleven Engelse club in de EHL: het Londense Wimbledon.
Oranje Zwart neemt het eind maart op tegen het Belgische Royal Leopold Club, dat zich in oktober in Hamburg wist te kwalificeren. De mannen van Kampong spelen tegen Racing Club de France.

Derby’s

Er kwamen ook een Duits en een Spaans onderonsje uit de koker: Rot-Weiss Köln treft USHC Hamburg en Club Egara speelt tegen Real Club de Polo. Verder speelt het Russische Dinamo Kazan tegen de Duitse kampioenen van Harvestehuder THC, treft het Poolse Grunwald Poznan KHC Leuven en neemt KHC Dragons het op tegen Atlètic Terrassa.

Locaties later bekend

Na 28 maart volgt de knock-out ronde met de laatste 8 teams, en vervolgens de finale met de laatste 4 teams. Op welke locatie en welke tijden de 8e  en de kwartfinales worden gespeeld, wordt later bekendgemaakt. De finaleronde is in Barcelona van 13 tot en met 16 mei.


Wat vind jij? Praat mee...