EHL op TV: finales Adam – Den Bosch én Bloemendaal live op NPO1

De finales van de Euro Hockey League (EHL) zijn vandaag (maandag) live te zien bij de NOS op NPO1. Om 13.45 uur slaan eerst de dames van Amsterdam en Den Bosch af voor hun strijd om de meest prestigieuze Europese clubtitel. Om 16.15 uur is het de beurt aan heren van Bloemendaal, die hun titel verdedigen tegen Rot-Weiss Köln.

De beide duels, die worden gespeeld in het Wagener Stadion in Amstelveen, zijn ook te volgen via nos.nl. Bij de NOS wordt het commentaar verzorgd door Philip Kooke. Heb je liever Engels commentaar, volg de finales dan via ehlhockey.tv.

De dames van Amsterdam bereikten de finale door zondag met kunst- en vliegwerk het Spaanse Junior (2-1) te verslaan. Den Bosch won zaterdag in de halve finale van Gantoise met 2-0. De eindstrijd tussen de twee beste ploegen van Nederland de afgelopen jaren, belooft een ware clash te worden.

Zeker zo spannend gaat de herenfinale worden. Bloemendaal is de regerend Europees kampioen, die zaterdag in de halve eindstrijd afrekende met Club de Campo Madrid. In de finale treft de ploeg van Rick Mathijssen in Rot-Weiss Köln echter een ploeg vol topspelers, zoals Mink van der Weerden, Vincent Vanasch en Christopher Rühr. Rot-Weiss versloeg vrijdag in de kwartfinale Kampong.

hockey.nl op de EHL

De redactie van hockey.nl is net als de afgelopen dagen weer volop aanwezig om verslag te doen van de EHL-finales. Van de finales hoef je ook geen hoogtepunt te missen als je onze site of app volgt. We houden je via ons liveblog op de hoogte van alle belangrijke momenten. Direct na afloop lees je hier de wedstrijdverslagen en interviewen we natuurlijk de hoofdrolspelers. Volg het Instagram-account van hockey.nl voor de mooiste acties, meest bijzondere momenten en doelpunten van deze EHL.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hockey.nl (@hockeynl)

Toegangskaarten

Wil je de beste spelers van Europa van dichtbij in actie zien?  Dat kan ook. Er zijn nog tickets verkrijgbaar; met een toegangskaart kun je beide finales zien. Kaarten aanschaffen kan online via ehlhockey.tv/tickets. Je kunt ook kaarten kopen aan de kassa voor het Wagener Stadion.

Met Bloemendaal in de finale zijn de luidruchtige Bloemigans zeker aanwezig om te zorgen voor een fijne Europa Cup-sfeer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hockey.nl (@hockeynl)


Wat vind jij? Praat mee...