EK-nieuws #12: Instagram-record voor Oranjehockey

Het EK in Amsterdam beleeft zijn achtste dag! In het EK-nieuws brengen we het laatste nieuws, opmerkelijke zaken en opvallende berichten op social media over het EK.

Dwyer maakt smakkerd op de fiets

De Australische hockeylegende Jamie Dwyer zou vandaag tafelgast zijn in onze online hockeytalkshow SHOOT!, maar was in geen velden of wegen te bekennen toen ’s ochtends de opnames liepen. Wat bleek? De vijfvoudig Wereldspeler van het Jaar kwam op weg naar het stadion al fietsend in botsing met een tegenligger en kon zijn fiets daarna niet meer gebruiken. Zowel Dwyer als de andere fietser liepen gelukkig geen ernstige verwondingen op. Later op de dag trokken we de sympathieke Jamie alsnog voor onze camera.

Blaak bereikt mijlpaal in Oranje

Pirmin Blaak staat vanavond voor de vijftigste keer onder de lat in het Nederlands elftal. Dat is nog geen aanleiding voor een officieel KNHB-momentje, maar wij willen die mijlpaal toch niet ongemerkt voorbij laten gaan. Van harte Pirmin, en dat er nog maar veel interlands mogen volgen!

 

Record voor Oranjehockey

Op onze socialmedia-kanalen brengen we al het hele EK het laatste nieuws, mooie foto’s, wedstrijdbeelden en bijzondere visuals van de hoofdrolspelers. Donderdagavond, net na de huldiging van acht ex-internationals bij de Oranje Dames, postten we onderstaande foto op het Instagram-account van Oranjehockey. En wat bleek: de post was zo populair dat het ons een record opleverde. Het is met bijna 4.300 likes de populairste post uit onze collectie tot nu toe. Dank aan iedereen voor de likes, reacties en interacties. Dat wordt zeer gewaardeerd!

View this post on Instagram

Kanjers! [📸 @koensuyk] #afscheid #oranje #ehc2017

A post shared by OranjeHockey (@oranjehockey) on

Feitje van de dag

 


Wat vind jij? Praat mee...