EK-nieuws #3: Spanjaarden bedanken Caldas voor warm welkom

Vrijdag begint het EK in Amsterdam. In het EK-nieuws brengen we het laatste nieuws, opmerkelijke zaken en opvallende berichten op sociale media over het EK.

Oranje-teams kunnen inchecken

Het EK gaat nu echt bijna beginnen. Vanaf vandaag verblijven de Oranje Dames met z’n allen in een hotel in Amsterdam. De Oranje Heren kunnen nog een nachtje thuis slapen. Zij verblijven vanaf morgen in een hotel.

Spanjaarden blij met Max Caldas

Ook de Spanjaarden zijn inmiddels in Amsterdam gearriveerd. Bij aankomst in hun hotel maakten ze een foto van een welkomstbriefje van Max Caldas, de bondscoach van de Oranje Heren.

Welkom in Amsterdam. Ik hoop dat u geniet van uw verblijf hier en dat u een goede Europa Cup heeft. Namens het Nederlandse mannenteam, Max Caldas.

De Spanjaarden konden het gebaar zeer waarderen en bedankten Caldas en de mannenploeg door middel van onderstaande tweet.

Jong Oranje verslaat A-team van Ierland

Op veld twee van Amsterdam hebben de dames van Ierland woensdagmiddag een oefenwedstrijd van de Jong Oranje Dames verloren. Jong Oranje was met 2-0 te sterk. Yibbi Jansen (strafcorner) en Imme van der Hoek maakten de doelpunten. Ierland speelt in de poulefase tegen Engeland, Duitsland en Schotland.

Feitje van de dag

 

 

 


3 Reacties

  1. mmhockey

    Dit is nou het mooie van teamsport Geweldig spel hockey!

  2. Op welke zender (of site?) wordt het EK uitgezonden. Heb al op de tv gids van ziggosport (kanaal 14) zitten kijken maar tijdens de tijden van de wedstrijden van Nederland (20:00) wordt er voetbal uitgezonden eerste paar dagen :/

    1. kcinna

      NOS voor wedstrijden Nederlandse teams. Indien je ook de andere wedstrijden wilt zien is er een nieuwe website: eurohockeytv.org. Gratis account aanmaken en je hebt allé wedstrijden live met Engels commentaar.


Wat vind jij? Praat mee...