Eric Verboom assistent-bondscoach Honamas

Eric Verboom is aangesteld als assistent-coach van de Duitse mannen, dat maakt de Duitse hockeybond bekend via de website. Hij vervangt Russell Garcia, die is vertrokken naar het Engelse nationale team.

Duitsland bereidt zich voor op de Hockey World League in Johannesburg in Zuid-Afrika, waar het België, Egypte, Ierland en het gastland treft. In augustus speelt Duitsland het Europees kampioenschap in Amsterdam. Het is ingedeeld in Poule B, de Oranje Heren in Poule A.


4 Reacties

 1. hansb

  Jammer weer iemand die ons land verlaat zonde van zijn kunde

 2. w-j-arriens

  dat ontlokt me 2 opmerkingen, als de Duitsers Hollanders als (assistent-)coach in dienst gaan nemen, is het daar echt crisis................... en als het zo is, dan ligt de weg open voor de (behoudende) Bond om eens een Duitser aan te stellen ............

 3. robertvandenheuvel

  Eric Verboom blijft gewoon coach van Hockeyclub 's-Hertogenbosch en heeft onlangs voor 2 jaar bijgetekend. Eric is dus OOK assistent coach van de Duitse mannen.

 4. jonas16

  Het is zeer zeker geen crisis bij onze oosterburen, laat toernooien spelen/winnen/resultaat(medaille) maar aan de Duitsers over. Medaile-spiegel? Iemand? De "Duitse" keuze voor Eric Verboom is niet meer dan logisch, de DHB werkte al eerder met "internationale assistenten". (Russel Garcia, Mike McCann) Doodzonde. DHB - KNHB: 1-0


Wat vind jij? Praat mee...