Round-up Champions Trophy dag 4: Koploper Australië wint opnieuw

Duitsland wist in de 4e wedstrijd in de Champions Trophy in Londen weer niet te winnen, en staat door het gelijkspel tegen Groot-Brittannië laatste op de ranglijst. Australië had aan 2 goals genoeg tegen België, en mag zich nog altijd koploper noemen. Runner-up is India, dat met 2-1 won van Zuid Korea.

India – Zuid Korea 2-1

India kwam op voorsprong net na rust, via een goal van Sunil Sowmarpet Vatalacharya. Nikkin Thimmaiah maakter er in de 57e minuut 2-0 van, waarna Zuid Korea direct iets terug deed. Kim Ju-Hun scoorde de aansluitingstreffer, maar verder dan dat konden de Zuid-Koreanen niet komen. India staat door de winst op de 2e plaats, 3 punten verwijderd van koploper Australie. Zuid-Korea staat samen met Duitsland op de laatste plaats met 3 punten.

39’ Sunil Sowmarpet Vatalacharya 1-0
57’ Nikkin Thimmaiah 2-0
57’ Kim Ju-Hun 2-1

Australië – België 2-0

Australie blijft de koploper in de Champions Trophy, doordat de ploeg Belgie vandaag met 2-0 versloeg. Glenn Turner en Tristan White scoorden voor de Australiers. Belgie zakt door het verlies van de gedeeld 2e naar de 4e plaats op de ranglijst.

38’ Glenn Turner 1-0
49’ Tristan White 2-0

Groot-Brittannië – Duitsland 1-1

Duitsland kwam tegen Groot-Brittannië nog wel op voorsprong via Tobias Hauke. Hij scoorde in de 29e minuut uit een strafcorner. Maar de Duitsers wisten de winst wederom niet over de streep te trekken. Ashley Jackson scoorde voor Groot-Brittannië de gelijkmaker in de 48e minuut, ook uit een strafcorner. Door het gelijkspel staat Duitsland laatste op de ranglijst, met evenveel punten als Zuid-Korea. Groot-Brittannië bezet de 3e plaats.

29’ Tobias Hauke 0-1 (sc)
48’ Ashley Jackson 1-1 (sc)