Sander Baart van Real Club de Polo naar Braxgata

Oranje-speler Sander Baart komt komend seizoen uit voor de Belgische ploeg Braxgata. Hij speelde dit seizoen voor het Spaanse Real Club de Polo, nadat hij door een administratiefout niet kon uitkomen voor Royal Antwerp. 

Zonder Sander Baart had Royal Antwerp het lastig in de Belgische competitie. De ploeg, die onder leiding staat van de broer van Sander Baart, degradeerde dit seizoen. Baart keert volgend seizoen dus wel terug naar België, zoals vorig jaar ook al het plan was. Hij kiest er echter voor om bij Braxgata op het hoogste niveau te spelen.

Baart zegt er op Instagram over: ‘Het is met pijn in het hart dat ik moet melden dat ik de uitdaging, die ik vorig seizoen aanging met RAHC, niet verder ga afmaken. Ik hoop dat ze de tegenslagen weten om te te buigen en snel terugkeren op het hoogste niveau. Ik ben Real Club de Polo de Barcelona enorm dankbaar mij dit seizoen met open armen te hebben ontvangen. Ik hoop dat wij dit Spaanse avontuur samen kunnen afsluiten met nog een titel. Er wacht mij een mooie nieuwe uitdaging om de komende drie seizoenen te gaan presteren bij Braxgata HockeyClub. Ik kijk er naar uit om met deze ambitieuze Antwerpse club verder te gaan en stappen te zetten richting de Belgische en hopelijk Europese top.’

Lees ook


Wat vind jij? Praat mee...