Voorspel de winnaars van het EK en win een shirt van Oranje

Welke landen eisen de Europese titel op, bij de mannen en de vrouwen? Wie zijn de verliezend finalisten? En welke spelers kronen zich dit EK tot topscorer? Hockey.nl is op zoek naar de EK Meestervoorspeller van 2023. Doe mee en maak kans op een shirt van het Nederlands elftal.

Onderaan dit artikel, of via deze link, vind je een formulier waarin je jouw voorspellingen van het EK kunt invullen. Om in aanmerking te komen voor de prijzen moet je niet alleen de kampioenen goed voorspellen, maar ook de verliezend finalisten. Het juist voorspellen van de topscorers van het EK levert een bonuspunt op, net als het aantal doelpunten dat zij maken. Vergeet niet je naam en je mailadres in te vullen.

Spelregels

  • Deelnemen aan de hockey.nl EK Meestervoorspeller 2023 kan tot vrijdag 18 augustus 16.55 uur, vijf minuten voor het begin van het toernooi. Inzendingen die na dat tijdstip worden ingestuurd, dingen niet mee naar de prijzen.
  • De deelnemer die de kampioenen en de verliezend finalisten juist voorspelt en de meeste bonuspunten heeft, is de winnaar. Bij een gelijke stand worden de prijzen verloot.
  • Prijswinnaars krijgen bericht op het e-mailadres dat zij bij de quiz hebben opgegeven. Zij moeten binnen een week reageren. Doen ze dat niet, dan heeft de redactie het recht de prijs aan iemand anders weg te geven.
  • In geval van twijfel beslist de redactie van hockey.nl.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De EK Meestervoorspeller van 2023 wordt telefonisch geïnterviewd voor een artikel op hockey.nl.

Voorspel

Hieronder vind je het formulier om jouw voorspellingen in te vullen. Verschijnt hij niet of slechts gedeeltelijk? Klik dan op deze link om jouw voorspellingen in te vullen.


Wat vind jij? Praat mee...