Alliance MC1 en Maastricht JC1 winnen C-Talentencup

Alliance MC1 en Maastricht JC1 schreven dit pinksterweekend de C-Talentencup op hun naam. In de ‘poule Goud’, die werd gevormd door de beste teams uit de vorige speelronde, won Alliance MC1 in de finale van Leonidas MC1 en bleek Maastricht JC1 sterker dan Alkmaar JC1. In de ICC, het andere interregionale C-toernooi, wonnen Deventer MC1 en Oranje Zwart JC1.

In poule Zilver van de C-talentencup wonnen Roomburg MC1 en Maarssen JC1 en de winnaars van poule Brons waren Almere MC1 en Apeldoorn JC1. In de shoot-outcompetitie, die tijdens het toernooi werd gehouden, waren Zwart-Wit MC1 en AthenA JC1 het beste.

ICC

In de ICC streden 32 teams dit weekend op de laatste speeldag om de winst. Deventer MC1 versloeg het thuisspelende Tilburg MC1 en kroonde zich tot winnaar van het toernooi. Bij de jongens was Oranje Zwart JC1 net te sterk voor Nijmegen JC1.

Cuba

Het ICC ondersteunt dit jaar een land waar hockey nog in de kinderschoenen staat: Cuba. Een grote hoeveelheid sportmateriaal is door de deelnemende clubs verzameld en zal deze winter verscheept worden naar het eiland.

Lees ook

MHC JC1


Wat vind jij? Praat mee...