Laatste dag aanmelden Beach hockey-toernooi C- en B-jeugd

Schoenen uit, voetjes in het zand en beachhockeyen maar! Op zaterdag 13 augustus is het Beachhockey Jeugdtoernooi voor C- en B-jeugd op het complex van de Olympic Experience op het strand van Scheveningen.  Leuk om mee te doen met vrienden en vriendinnen of om je nieuwe teamgenoten (beter) te leren kennen. De winnaar van het toernooi mag zich een jaar lang officieel kampioen beachhockey van Nederland noemen!

Beachhockey speel je – je raadt het misschien al – op het zand met een grote bal en een stick met gaten in de krul. Snel en lekker intensief! Op dit toernooi speel je met een team van maximaal 7 spelers. Tijdens de wedstrijd sta je met 5 spelers in het veld. Je mag zo vaak wisselen als je wilt. Een wedstrijd duurt 10 minuten.

De beachhockey-sticks krijg je in bruikleen tijdens het toernooi.

Programma

  • 10.00 uur: deuren open
  • 10.30 uur: start
  • 14.30 uur: finales & einde

Kosten 

De kosten per team zijn €110 . Een team bestaat uit minimaal 5, maximaal 7 spelers en 2 begeleiders (18+).  De kosten zijn voor het toernooi en de entree van de Olympic Experience. Als het toernooi is afgelopen mag je meedoen met de clinics die worden gegeven op de Olympic Experience.

Inschrijven

De captain van het team schrijft het team in. Dat kan tot en met donderdag 11 augustus. Bedenk een leuke teamnaam en goede outfit om je tegenstander in tegemoet te treden. Let op; de keeper moet een afwijkende kleur shirt hebben, zoals de dames hieronder goed hebben begrepen.

>> Inschrijven op www.beachhockey.nl/inschrijven

beach hockey camo meisjes team

Meer informatie


Wat vind jij? Praat mee...