C- en D-jeugd in actie op 3 vs. 3 Cup tijdens ABN AMRO Cup

De finaledag van de ABN AMRO Cup – het voorbereidingstoernooi voor Hoofdklasse teams – wordt dit jaar opgeleukt met een extra toernooi. De C- en D-jeugd kan namelijk op 4 september in het stadion van HC Rotterdam ook de strijd aangaan in 3-tegen-3-wedstrijden. De wedstrijden in deze 3 vs. 3 Cup worden gespeeld op een 1/8ste veld. Deelname is gratis.

Robert Tigges, van mede-organisator Bovelander en Bovelander: ‘Een 3-tegen-3-jeugdtoernooi is niet alleen heel leuk, het is ook een goed middel om meer jeugd naar de finaledag van het ‘grote’ toernooi te trekken’. Voor de ‘kleine’ wedstrijden zijn 2 velden beschikbaar, die worden opgesplitst in 16 kleine veldjes. Ieder veldje heeft een eigen poule met poule- en wedstrijdleider. Uit de poulewedstrijden komen winnaars, die tegen elkaar spelen, en uiteindelijk blijven er 2 finalisten over. Die mogen vóór de finale van de ABN AMRO Cup in het stadion van Rotterdam strijden om de winst.

VIP bij de EHL

Voor de winnaar van de 3 vs. 3 ligt een mooie prijs klaar, namelijk 3 vip-kaarten voor de EHL. ‘Maar natuurlijk ook eeuwige roem’, grinnikt Tigges. ‘Iedereen die mee wil doen moet zich wel op tijd inschrijven, want op een gegeven moment zit het natuurlijk vol.’ Dus; wil jij met 2 vrienden of vriendinnen ook de sterren van de hemel spelen en misschien wel doordringen tot de finale in het stadion van Rotterdam? Ga dan snel naar het aanmeldformulier.

Lees ook


Wat vind jij? Praat mee...