De jeugd heeft de toekomst: 5 video’s van talenten in de dop

Hockey.nl ontvangt regelmatig video’s van kinderen (of hun trotse ouders) waar zij ons hun hockeyskills en -trucjes laten zien. Ook op social media zien wij vaak getalenteerde talenten in de dop voorbij komen. Een overzicht! Aanvullingen zijn altijd welkom op redactie@hockey.nl

Melle legt het uit

Melle Roelse, 7 jaar, AHC IJburg heeft zijn eigen YouTube-kanaal met hockeyfilmpjes. Hij laat trucjes zien, er komen wedstrijdhoogtepunten voorbij en Melle geeft tips om fit te blijven in de zomerstop. Duimpje omhoog, Melle!

Deze 2-jarige is beter dan je meeste vrienden

‘When 2 years old guys are better than lots of your friends… 👏💥💪’ is het bijschrijft bij deze Instagram-post van feel.hockey. Gezien het aantal reacties blijkt dit erg herkenbaar.

https://www.instagram.com/p/BGEnICXhTG9/?taken-by=feel.hockey

Philip ‘Bovelander’ Bakker

De 3-jarige zoon van Tim heeft bij bijnaam te danken aan zijn harde slag: Philip ‘Bovelander’ Bakker.

Wel zo slim, bitje in

Bij Twello hebben ze er zin in dit seizoen en wordt het gebruik van het bitje nog even benadrukt.

De nieuwe Maartje Paumen?

Met een stuk kunstgras in  je tuin heb je natuurlijk een voorsprong op je leeftijdsgenoten, maar wat de dochter van Sjoerd Marijne hier laat zien is wel heel knap. Als een volleerd cornerkanon, achterlangse kruispas en alles, legt ze aan voor de sleeppush. We willen ook nog even de spijkerbroek wijzen, wat de souplesse van de uitvoering nog knapper maakt.

View this post on Instagram

Mevrouwtje wil leren slepen..😀😂

A post shared by Sjoerd Marijne (@sjoerdmarijne) on


Wat vind jij? Praat mee...