De OOD op Koningsdag: Volg de U14 en U15-teams op Kampong

Heb je aanstaande donderdag nog geen plannen? Mooi, nu wel. Tenminste, als je geen zin hebt om in het oranje over een vrijmarkt te slenteren. Op de velden van Kampong wordt namelijk de tweede OOD van dit seizoen, de Opleidingsontmoetingsdag, gehouden. En die is voor iedereen gratis te bezoeken. 

De OOD is voor de regioteams in de Onder 14- en Onder 15-categorie. In de ochtend (tussen 10.00 uur en 13.00 uur) spelen de vier regioteams (Zuid, West, NoordWest, NoordOost) onderling twee wedstrijden tegen elkaar, die duren telkens tweemaal 25 minuten.

In de middag (van 14.00 uur tot 17.00 uur) komt de jongere groep in actie. Zij spelen onderling drie wedstrijden, die 35 minuten per keer duren. De regioteams van Midden Holland, Zuid West, Noord, Noord Holland, Oost, Zuid Holland, Midden en Zuid Oost nemen het dan tegen elkaar op.

Programma en selecties

Het is de tweede keer dat de OOD dit seizoen gehouden wordt. Eerder dit seizoen (24 oktober) was de eerste editie. Die is nog terug te kijken. Het complete wedstrijdschema van deze donderdag vind je hier. Benieuwd naar de nationale jeugdselecties? Hier vind je de Jongens U15-selecties, hier de Meisjes U15-selecties, Jongens U14 en Meisjes U14.

Archiefbeeld van de vorige OOD: Zuid Holland tegen Midden J-14, tijdens de KNHB / VOLVO OpleidingsOntmoetingsdag (OOD) . Foto: Koen Suyk


Wat vind jij? Praat mee...