Doe jij al mee met schoolhockey?

Het is weer mogelijk om je aan te melden voor de schoolhockeycompetitie van 2016. Opgeven kan via je school, tot en met 1 december. Op 15 april breekt de scholenstrijd los.

Voor het 14e jaar op rij organiseert de KNHB, samen met 50 hockeyverenigingen, de Nationale Schoolhockeycompetitie voor scholen uit het voortgezet onderwijs.

Voorronden en finale

Op vrijdag 15 april gaan de regionale voorronden van de schoolhockeycompetitie van start. De competitie is ingedeeld in een categorie Jong (geboren na 1 oktober 2000) en een categorie Oud (geboren na 1 oktober 1996). In het Amsterdamse Bos wordt op vrijdag 13 mei (categorie Jong) en dinsdag 7 juni (categorie Oud) gestreden om de titel kampioen Nationale Schoolhockeycompetitie 2016.

Winnaars

Vorig jaar won het Willem de Zwijger College uit Bussum in de categorie Meisjes Jong. Bij de Jongens Jong was De Heemlanden uit Houten de sterkste. In de categorie Meisjes Oud kwam het Bonhoeffer College uit Enschede als sterkste uit de strijd en bij de Jongens Oud won het Cals College uit Nieuwegein.

Scholen kunnen hun team(s) hier opgeven.


Wat vind jij? Praat mee...