Een weekend vol LIVE hockey op hockey.nl

Hockeyliefhebbers kunnen dit weekend hun geluk niet op. Hockey.nl zendt vrijdagavond de halve finales in de Silver Cup live uit. Zaterdag worden alle wedstrijden van het NK A- en B-jeugd in het Wagener Stadion live uitgezonden via hockey.nl/live, de hockey.nl-app en ons YouTube-kanaal

In de halve finales van de Silver Cup gaat het om de wedstrijden tussen AMVJ en Zoetermeer, die zowel bij de dames als de heren tegen elkaar hebben geloot in de bekercompetitie. De mannen starten om 19.00 uur, de vrouwen om 21.00 uur. De duels worden in het Wagener Stadion gespeeld. In de andere halve finale bij de dames spelen EHV en Overbos tegen elkaar. Daar is een verslaggever van hockey.nl bij aanwezig. De tweede halve finale bij de mannen gaat tussen Oss en Alpen. Die wedstrijd is verzet naar donderdagavond 20 juni.

De landelijke jeugdfinales worden zaterdag ook live uitgezonden. Het NK is de hoogmis van het jeugdhockey in Nederland. Na een voorronde, landelijke competitie en spannende play-offs zijn de acht ploegen bekend die gaan strijden om de Nederlandse titels bij de A- en B-jeugd voor jongens en meisjes. Deze acht ploegen zijn: Laren JA1, Rotterdam JA1, Den Bosch MA1, SCHC MA1, Bloemendaal JB1, Kampong JB1, Kampong MB1 en Amsterdam MB1.

Programma

10.00 uur: Kampong MB1 – Amsterdam MB1

12.00 uur: Bloemendaal JB1 – Kampong JB1

14.15 uur: Den Bosch MA1 – SCHC MA1

16.15 uur: Laren JA1 – Rotterdam JA1

Den Bosch MA1 tijdens het NK zaalhockey. Foto: Koen Suyk

Het uitzenden van de duels is mogelijk door een test van het bedrijf United – leverancier op het gebied van televisie- en mediaproducties – voor de Olympische Spelen in Tokio 2020. United verzorgt op die Spelen onder meer de techniek rond de registratie van de hockeywedstrijden. In voorbereiding op de Spelen wil United graag tijdens officiële hockeywedstrijden hun (nieuwe) technische mogelijkheden in het Wagener Stadion testen tijdens live-opnames.

Livestreams


Wat vind jij? Praat mee...