Finaleplaatsen C-jeugd Landskampioenschappen Zaal bekend

Gooische MC1 en Hurley MC1 hebben vandaag de finale bereikt van het Landskampioenschap Zaal. Bij de Jongens C1 treffen Cartouche en Pinoké elkaar in de finale.

Gooische won in de poulefase van GHBS (4-2) en Den Bosch (4-1) en mocht zich daardoor in de halve finale meten met Deventer MC1. De Gooise meiden wonnen ook die wedstrijd, met 6-3, en plaatsen zich zo overtuigend voor de finale van het landskampioenschap 6 februari. Daarin treffen ze Hurley MC1. Die ploeg wist in een spannende halve finale net met 3-2 te winnen van Den Bosch MC1.

Ook bij de Jongens C zijn de finaleplaatsen verdeeld. Cartouche was in de halve finale met 3-1 te sterk voor Nijmegen en plaatst zich daardoor voor de finale. Daarin treffen de jongens Pinoké JC1. De Amsterdamse jongens wonnen in de halve finale met 5-2 van Schaerweijde.

Oranje Zwart JC1 wist de finale niet te bereiken, maar stuurden wel deze prachtige goal in, gescoord tegen Cartouche JC1:

 

 


1 Reactie

  1. carlijnvanzitteren

    Inderdaad een prachtige goal van JC1 Oranje Zwart! Toch jammer dat deze wordt afgekeurd zodoende geen kruisfinale voor JC1 Oranje Zwart. Wel een mooie en spannende wedstrijd!


Wat vind jij? Praat mee...