Foto’s en uitslagen van geslaagde OOD op Kampong

Koningsdag stond voor jong hockeytalent woensdag in het teken van hockey. De U14- en U15-teams van alle regio’s en steunpunten speelden op de OOD (Volvo Opleidings Ontmoetingsdag) tegen andere leeftijdsgenoten. De afsluiting van hun seizoen bij het opleidingsteam van de KNHB.

Onder heerlijke hockey-omstandigheden streden de grootste hockeytalenten tot 15 jaar op de velden van Kampong in Utrecht tegen elkaar. De U14-teams speelden wedstrijden van 2 x 15 minuten. De wedstrijden van Onder 15 duurden 3 x 15 minuten. De grootste overwinningen van de dag kwamen van Zuid Jongens U15 (7-0) en West Jongens U15 (7-0). Het was de tweede keer dit seizoen dat de beste regioteams tegenover elkaar staan. In oktober vond de eerste OOD plaats, daarvoor heette het event de DOD.

Alle uitslagen van de dag vind je hier. De wedstrijden die woensdag op veld 1 gespeeld werden, zijn online terug te kijken. Onze fotograaf Willem Vernes was die dag aanwezig en maakte de mooiste foto’s. Hieronder een overzicht van de geslaagde OOD.


2 Reacties

  1. JetJacobse

    Was inderdaad een geweldige dag. Klopt het dat de volledige fotogalerij maar 20 foto’s bevat? Of mag ik verwachten dat daar nog foto’s aan toegevoegd zullen worden?

  2. robertkieboom

    Klopt Jet, heel veel talenten gezien wat hoop geeft voor de toekomst.... Ook zeker talenten gezien onder de aanwezige scheidsrechters. Was een leuke dag.


Wat vind jij? Praat mee...