Hockeyworkshop door Jong Oranje-spelers

Wil je deze vakantie gebruiken om je techniek bij te schaven of de spelers van de Jong Oranje-teams van dichtbij in actie zien? Kom dan naar de Volvo Jong Oranje Workshop, die zaterdag 22 juli bij Upward in Arnhem wordt gehouden.

Deze hockeymiddag met de Nederlandse hockeytalenten wordt voor de derde keer gehouden. De trainers van de Oranje dames- en heren-teams onderwerpen de teams aan een training, waarbij ze een toelichting geven. Vervolgens kunnen de kinderen zelf aan de slag op het veld onder leiding van de spelers en speelsters van Jong Oranje. Verschillende specialismen komen aan bod. Kinderen kunnen ook vragen stellen, handtekeningen verzamelen en met de spelers op de foto. Bij vorige workshops waren onder meer spelers als Thijs van Dam en Pien Sanders actief, spelers die nu deel uitmaken van de echte Oranje-selecties.

Deelname aan de Volvo Jong Oranje Workshop kost 10 euro en er zijn nog plekken vrij. Deelname is voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Je moet je van tevoren wel inschrijven.


Wat vind jij? Praat mee...