Hockeystick mee op vakantie (2): Ermelo, Castricum en Maastricht

Prachtige inzendingen hebben we weer binnengekregen voor onze actie Hockeystick mee op vakantie in Nederland! Hier volgt onze tweede compilatie. Ben jij ook een echte hockeygek, die zijn stick meeneemt op vakantie? Maak er dan een foto of video van en stuur deze naar ons op. Dan maak je deze zomer zo maar kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Maar ben snel! Je kunt jouw foto’s en video’s tot 31 augustus sturen naar redactie@hockey.nl.

Camper in Castricum

Ties staat samen met zijn gezin op de camping in Castricum. Ook deze rit met de camper ging zijn hockeystick en bal weer mee. Waarom? ‘Ik vind het heel leuk om te doen en het is goed voor je’, klinkt Ties wijs. Ziet er relaxt uit hoor Ties, zo met je zonnebril!

Cottage in Ermelo

Lonne is ook op vakantie in Nederland en te vinden in Ermelo. Al hooghoudend laat ze de cottage zien. En inderdaad: zelfs met glijbaan. Goede balbeheersing hoor Lonne, fijne vakantie!

Wandelen in Maastricht

Eva was samen met haar ouders aan de wandel op de St. Pietersberg in Maastricht. Ze was maar wat blij dat ze haar stick mee had genomen, want het mocht van haar wel wat uitdagender. Dit leek haar een geschikte plek om een foto te maken. Daar zijn wij het mee eens!

Wat vind jij? Praat mee...