Hockeystick mee op vakantie (3): Texel, Westkapelle en Hardenberg

Prachtige inzendingen hebben we weer binnengekregen voor onze actie Hockeystick mee op vakantie in Nederland! Hier volgt onze derde compilatie. Ben jij ook een echte hockeygek, die zijn stick meeneemt op vakantie? Maak er dan een foto of video van en stuur deze naar ons op. Dan maak je deze zomer zo maar kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Maar wees snel! Je kunt jouw foto’s en video’s tot 31 augustus sturen naar redactie@hockey.nl.

Camping in Hardenberg

Mila is op vakantie in de buurt van Hardenberg. Op camping Stoetenslagh is ze niet weg te slaan van haar hockeystick en bal. ‘Ik hockey echt heel veel op vakantie en neem mijn stick overal, maar dan ook overal mee naar toe’, vertelt ze ons. Zo horen we het graag Mila!

Strand van Texel

En ook Floor is met haar stick op het strand te vinden, maar dan zo’n tweehonderd kilometer westelijker dan Mila. Floor (12) is namelijk met haar familie op Texel. ‘Ik heb de foto op het strand genomen met zonsondergang en op de achtergrond de vuurtoren. Ik hou erg van zon, zee en strand’, laat ze ons weten. Fijne vakantie!

Midgetgolf

Ook Julie is op Texel te vinden. Alleen kiest zij niet voor het strand, maar voor midgetgolf. Fijne vakantie Julie, maar putten met een hockeybal gaat lastig worden.

Mila in Westkapelle

Nog een Mila in deze ronde van hockeystick mee op vakantie. Maar deze Mila is op een andere locatie: zij is namelijk in Westkapelle te vinden. Aan de Zeeuwse kust heeft ze een prachtige foto met haar hockeystick, bal en zonsondergang. Mooi gedaan hoor Mila!

Bekijk ook:


Wat vind jij? Praat mee...