Hockeystick mee op vakantie (4): Ouddorp, Weesp en St. Maartenszee

Prachtige inzendingen hebben we weer binnengekregen voor onze actie Hockeystick mee op vakantie in Nederland! Hier volgt onze vierde compilatie. Ben jij ook een hockeygek die zijn stick meeneemt op vakantie? Maak er dan een foto of video van en stuur deze naar ons op. Dan maak je kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Maar wees snel! Je kunt jouw foto’s en video’s tot 31 augustus sturen naar redactie@hockey.nl.

Strandtraining in Ouddorp

Vijf jaar jong is Stijn nog maar en hij is nu al zo bezeten van hockey dat hij ook op het strand in Ouddorp met bal en stick in de weer is. Zelfs in de zee! Kijk, dít noemen we pas een waterveld.

Suppen in Weesp

De 11-jarige Ties vertoont zijn kunsten tijdens het suppen op de Vecht in Weesp. Balancerend op een surfplank houdt hij zijn hoofd koel.

Op de camping

Wat doe je wanneer je in de zomer eenmaal op de camping bent? Juist, je wurmt jezelf in een zwemband, trekt je zwemvliezen aan en zet een duikbril op! Voor Floor is dat niet genoeg. Hoezeer haar outfit ook om een sprong in het water schreeuwt; zij slaat liever tegen een bal aan.

Terug van een blessure

Het vakantieadres van Kim deze zomer is gewoon lekker thuis in Friesland. Hoewel ze is getroffen door een knieblessure, is daar eenmaal met bal en stick in de weer – op haar ingetapete knie na – niets van te zien. Goed bezig, Kim!

 

Met de hond

Omdat op de camping te weinig plaats was om te kunnen trainen, koos Noortje in badplaats Sint Maartenszee in Noord-Holland een andere locatie uit: het harde zand. Ze hoefde gelukkig niet in haar eentje te ballen. Noortje vond een ideale trainingspartner in haar hond. Die komt de bal immers elke keer braaf terugbrengen.

Bekijk ook:


3 Reacties

 1. Derrick Bijker

  Leuk! Hoe is het ondertussen in Noordwijk? Al wat meer ins en outs bekend?

  1. paulienschous

   Ga naar dat betreffende artikel. Gebruik deze rubriek niet voor opruiing. Meneer de Vries.

 2. antyfa

  w︆︆w︆︆︆w︆︆.︆︆l︆︆u︆︆︆︆v︆︆︆︆o︆︆︆︆︆o︆︆︆︆.︆︆n︆︆︆e︆︆t - geweldig projećt voorr volwassenen die een parrtner willeen vvinden om s-eks te hebbenn


Wat vind jij? Praat mee...