Hockeystick mee op vakantie (5): Ameland en de Betuwe

Prachtige inzendingen hebben we weer binnengekregen voor onze actie Hockeystick mee op vakantie in Nederland! Hier volgt onze vierde compilatie. Ben jij ook een hockeygek die zijn stick meeneemt op vakantie? Maak er dan een foto of video van en stuur deze naar ons op. Dan maak je kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Maar wees snel! Je kunt jouw foto’s en video’s tot 31 augustus sturen naar redactie@hockey.nl.

Hole in one?

Tijdens hun vakantie in Nederland besloten Femm (9) en Isa (7) hun sticks mee te nemen en uit te proberen op de midgetgolfbaan in Ochten, in de Betuwe in Gelderland. Ze waren ervan overtuigd dat hun technische vaardigheden beter uit de verf zouden komen met hun hockeystick dan met een golfclub, schrijven ze bij hun inzending. Ongetwijfeld moet dat dus een hole in one hebben opgeleverd.

Hobbelig grasveld

Anouk speelt op vakantie in eigen land graag het spelletje hockeykubb. De hockeyvariant dus van het spel dat als doel heeft het omvergooien van houten blokken door er houten stokken tegenaan te gooien. Dat het op een hobbelig grasveld alleen maar moeilijker is, lijkt de 10-jarige Anouk niet te deren. Goed bezig!

Ameland

Ook Suzanne kan niet zonder hockey. Zelfs op vakantie naar Ameland neemt ze haar stick mee. Fijne vakantie, Suzanne!

Bekijk ook:


Wat vind jij? Praat mee...