Hockeystick mee op vakantie: Terschelling, Texel en Center Parcs

Prachtige inzendingen hebben we weer binnengekregen voor onze actie Hockeystick mee op vakantie in Nederland! Hier volgt onze eerste compilatie. Ben jij ook een echte hockeygek, die zijn stick meeneemt op vakantie? Maak er dan een foto of video van en stuur deze naar ons op. Dan maak je deze zomer zo maar kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Maar ben snel! Je kunt jouw foto’s en video’s tot 31 augustus sturen naar redactie@hockey.nl.

Vuurtoren op Terschelling

Flore stuurde een wel hele bijzondere foto in. Vanaf Terschelling balanceerde ze met haar stick de bal precies boven de vuurtoren Brandaris. En het is gelukt: de bal lijkt er inderdaad precies op te liggen. Creatief hoor, Flore!

Maud in Center Parcs

Maud (op vakantie 11 jaar geworden) hockeyt niet alleen bij de Reigers in MD1, maar ook in Center Parcs het Meerdal. Ze wil maar wat graag een gesigneerd Oranje-shirt winnen, dus liet zij al haar skills zien. Lekker bezig Maud!

 

Van Terschelling naar Texel

De Waddeneilanden zijn populair: ook Milou bracht een bezoekje aan de eilanden.  Hoewel de Noordzee er wat onrustig uit ziet en de wolken de lucht vullen, is Milou maar op een ding gefocust: de bal. Zo hoort het Milou.


Wat vind jij? Praat mee...