Jeugd MHC Oss scoort voor een nieuw clubhuis

MHC Oss is hard toe aan een nieuw clubhuis en moet daarvoor 100.000 euro opbrengen, naast de financiering door de gemeente. Onder het motto ‘Elk doelpunt telt!’ vragen alle 900 jeugdleden sponsoring per doelpunt van hun team. Scoren voor een nieuw clubhuis dus! De vereniging hoopt met de actie 30 tot 50 duizend euro op te halen.

MHC Oss is de laatste jaren uit haar jasje gegroeid: inmiddels telt de club 1300 leden en is het clubhuis te klein geworden. Bovendien is het volgens de club ook zwaar verouderd. Het gemeentebestuur van Oss heeft al 300.000 euro, die eigenlijk gereserveerd was voor de aanleg van een kunstgrasveld, ter beschikking gesteld voor de bouw van een nieuw clubhuis.

Er is echter één belangrijke voorwaarde: de vereniging levert zelf een financiële bijdrage van minimaal 100.000 euro. Met eerdere fundraising-acties werd al 14.000 euro opgehaald. Een hele hoop, maar nog een lange weg te gaan.

‘Elk doelpunt telt!’

Daarom schakelt de club nu alle 900 jeugdleden in. Zij vragen aan familie, vrienden en bekenden om hun team te sponsoren voor een bepaald bedrag per gemaakt doelpunt. Hoe vaker de teams scoren, hoe meer geld er dus wordt opgehaald voor een nieuw clubhuis.

In december zijn de resultaten per team bekend. MHC Oss wil in het voorjaar van 2016 beginnen met de bouw van het nieuwe clubhuis.


Wat vind jij? Praat mee...