Hockeyjeugd Naarden onderscheiden door burgemeester

Hockeysters Julia de Jong (10) en Marieke Petri (9) en hockeyer Thieme Damen (9) hebben de VestingSter gewonnen. Dat is de jaarlijkse prijs van de gemeente Naarden voor kinderen die zich op sociaal gebied hebben weten te onderscheiden. De drie zamelden met hun teams van HC Naarden geld in voor vluchtelingen. 

Op 12 november mochten Julia, Marieke en Thieme de prijs in ontvangst nemen, uit handen van de burgemeester van Naarden, Joyce Sylvester. De prijs bestaat uit een trofee en een cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Voorgedragen

Het drietal werd voorgedragen door hun club. De jury was unaniem van mening dat zij de prijs verdienden. Op Naarden werd door veel teams meegedaan aan acties om geld in te zamelen voor de vluchtelingen. Eerder berichtten we ook al over de actie van J8E2 van Naarden. Samen zamelden de hockeyers 1500 euro in.

Geld ingezameld

Julia, Marieke en Thieme vervulden een voortrekkersrol bij het bedenken en uitvoeren van de acties van hun teams. Ze zamelden onder andere lege flessen in en verkochten bloemen en zelfgebakken brownies.


Wat vind jij? Praat mee...