Kijk hoe Ellen Hoog Ring Pass Meisjes A1 helpt tegen degradatie

In seizoen 2 van de serie ‘The Z team’ op de Olympic Channel helpt een olympische legende een sportteam dat aan het worstelen is met zichzelf. In dit geval helpt tweevoudig olympisch kampioen Ellen Hoog Meisjes A1 van Ring Pass, die na grote nederlagen de wanhoop nabij zijn.

Het geheel is heerlijk Amerikaans aangezet, maar zeker de moeite waard om te kijken. Als konijn uit de hoge hoed verschijnt voormalig wereldspeelster Ellen Hoog opeens op de training bij de jonge hockeysters in Delft. Op het moment dat het moraal op zijn laagst is binnen het team.

Ellen Hoog als verrassing op de training van Ring Pass.

Coach Aly Beijer is erg begaan met haar meiden: ‘Ik ken ze al wat langer dan vandaag. Ik weet wat ze kunnen. Het is dan zonde als ze dat niet laten zien.’ Na enkele grote nederlagen komt Ellen Hoog als verlosser op de training. Of dat lukt kun je zien in deze hele aflevering van ‘The Z team’, die je hieronder kunt bekijken. Ellen Hoog vertelt zelf, voordat ze op de training verschijnt: ‘Ik wil ze positief benaderen, ze inspireren, mijn verhaal vertellen en mijn eigen ervaringen delen. Hopelijk worden ze dan gemotiveerd en geïnspireerd.’ Het eerste wat ze doet is in ieder geval zorgen dat de hockeysters hun liefde voor het spel weer terugvinden en dat lijkt goed te lukken.


9 Reacties

 1. asjemenou

  Zo snel hersteld van haar bevalling? Best knap. Mooi dat ze dit doet en dat het werkt !

 2. JM Mulder

  Is volgens mij al bijna een jaar oud (vorig seizoen)..

  1. jappiekrekel

   Dateert van 2017

 3. robvisser

  Een stille weldoenster is ze niet perse. Er is altijd wel een camera in de buurt om een en ander vast te leggen, al zal dat bij de bevalling een ander verhaal geweest zijn.

  1. popov0702

   Echt een Nederlandse reactie. Bah. Ze doet het toch maar

  2. jappiekrekel

   Helaas bij gebrek aan content dan maar ‘oud nieuws’. Jammer, denk dat zij dit soort ‘sympathy gig’s’ niet nodig heeft om zich te profileren. Dit in tegenstelling tot de zelf benoemde Diva NvA.

 4. vostammer

  Wat missen we haar in de competitie. Barbiehoofd, blonde staart, strak kontje en een vernietigende backhand. Een genot om naar te kijken!

 5. lize

  Hopelijk gaat ze nog veel voor het Hockey betekenen ,we hebben Ellen en haar liefde voor de sport heel hard nodig : iets anders dan al die trainers en coaches die alleen maar gezien willen worden ,trainers die passieloos op het veld staan te schreeuwen. eigenlijk zelf weinig van snappen en denken de monopolie van de kennis te hebben omdat ze een cursus van de KNHB gevolgd hebben (Theorie zonder de beleefde Ervaring is erger dan geen Theorie) en het Plezier bij de jeugd bederven . Drama : tijd voor passievolle Enthousiaste leuke betrokken trainers en Coaches !! Dankje Ellen Alweer ,Echt Super wat je doet ga zo door,je komt wel veel gekkies & Orken & heksen (en vrienden Politiek) en jalourse mensen natuurlijk ook tegen op je weg naar de top ! maar wees voorzichtig want : Ze (simpele zielen) zien liever een heldin falen dan de heldin zelf.

  1. jappiekrekel

   Ja en dan wel authentiek, zonder camera en zonder vergoeding.


Wat vind jij? Praat mee...