La Fuente is niet alleen dj, maar ook hockeycoach

Oranje-Rood meisjes A1 beschikken de tweede seizoenshelft over een nieuwe assistent: Job Smeltzer (36). Die naam zegt je misschien niet direct wat, maar ‘DJ La Fuente’ vast wel. Hij assisteert de Eindhovense meiden en doet dat samen met Kiki de Ruiter. 

Smeltzer heeft vroeger altijd gehockeyd. Hockeyend was hij niet de sterkste en besloot op goal te gaan staan. Dat bleek een gouden greep. Hij groeide uit tot vaste waarde en doorliep verschillende selectieteams. Uiteindelijk besloot hij te stoppen met keepen, omdat het draaien hem steeds beter af ging. Een tijd lang combineerde hij het coachen met het draaien. Vloog hij voor wedstrijden op en neer vanuit Curaçao, maar dat was niet meer vol te houden.

Totdat De Ruiter hem afgelopen winter benaderde. Of hij niet wilde assisteren bij haar ploeg. Smeltzer houdt van de sport en kon dat aanbod niet afslaan. We volgden hem tijdens de seizoenshervatting van de ploeg tegen Schaerweijde meisjes A1.

Bekijk hier de complete video: 

Job Smeltzer bij de competitiewedstrijd tussen Oranje-Rood MA1 en Schaerweijde MA1. Foto: Orange Pictures / Joris Verwijst


2 Reacties

  1. jarly-brown

    Het is goud Job, dat je je zo voor deze meiden inzet!

  2. janine-bijlsma

    Interessante vorm van je kaalheid verbergen. Creatief!


Wat vind jij? Praat mee...