Kijk hier alle livestreams van het NK-jeugd terug

Het was een prachtige dag voor het jeugdhockey zaterdag. Vier schitterende finales leverden prachtige kampioenen op. Heb je iets gemist? Of wil je alles gewoon nog even rustig bekijken? Kijk dan hier de beelden terug!

Amsterdam JA1 – Oranje-Rood JA1

Een vroege openingstreffer legde de basis voor de eerste jongens A-titel van Amsterdam in zestien jaar. Na rust liep Amsterdam uit naar 2-0. Een slotoffensief leverde nog de 2-1 op voor de Brabanders, die zeker kansen kregen maar in een hectische strijd kopje onder gingen.

Den Bosch MA1 – Rotterdam MA1 (1-1) Rdam wns

Na een zinderende shootout-serie won Rotterdam zaterdag de nationale titel bij de Meisjes A. Rotterdam kwam ook in de reguliere speeltijd op voorsprong, maar Den Bosch scoorde in het laatste kwart de gelijkmaker: 1-1. In de spannende shoot-outs hielden de Rotterdamse dames het meest het hoofd koel en mogen zich landskampioen noemen.

Schaerweijde JB1 – Victoria JB1 (4-1)

Schaerweijde JB1 was in de finale om het Nederlands kampioenschap duidelijk sterker dan Victoria JB1. Jurre Bunte was de gevierde speler aan Zeister kant. Hij scoorde twee keer en had zo een groot aandeel in de 4-1 zege van zijn team, dat zich een jaar lang de beste van Nederland mag noemen.

Oranje-Rood MB1 – Kampong MB1 0-3 (0-1)

Kampong MB1 is zaterdagmorgen op eigen terrein Nederlands kampioen geworden. De Utrechtse formatie won de finale met 3-0 van Oranje-Rood MB1.