NK Jeugd: Alle O18- en O16-finales LIVE op hockey.nl

Een hockeyvrije zaterdag op het programma? Mooi niet. Onze camera’s zijn dit weekend namelijk gericht op de talenten van de toekomst tijdens het NK Jeugd. En dat kan jij vanuit jouw luie stoel op de voet volgen. Met commentaar en analyses. Alle wedstrijden zijn te zien via hockey.nl/live. 

Het commentaar is zaterdag in handen van Reemt Borcherts en Krijn Schuitemaker. Met scherpe analyses, panklare wedstrijdverhalen en reacties en natuurlijk rammetje-volle social-kanalen, kan je niet anders dan er even goed voor te gaan zitten.

Je hoeft dan namelijk ook geen minuut van de ontknopingen van de Landelijke Jeugd te missen. Het live hockey start aanstaande zaterdag om 10.00 uur vanuit Rotterdam met de eerste NK-finale. De vier finales volgen elkaar in rap tempo op, met de JO18-finale als slotstuk. Die wedstrijd begint om 16.15 uur. 

Alleen Schaerweijde JO18 opnieuw aanwezig

De Meisjes O16 trappen dit weekend af. Om 10.00 uur neemt HDM het op tegen Den Bosch. Het zijn twee nieuwe namen in de O16-finale, een jaar geleden greep Rotterdam MO16-1 de NK-titel ten koste van Klein Zwitserland. Twee uur later staat de Jongens O16-finale op het programma. Die strijd gaat tussen Kampong en Pinoké. Ook zij speelden vorig seizoen niet om de prijzen in deze leeftijdscategorie. Een jaar geleden kroonde de jongens van Schaerweijde zich tot kampioen tegen Amsterdam.

Later in de middag (14.15 uur om precies te zijn) is het de beurt aan Meisjes Onder 18. Ook daar verdelen HDM en Den Bosch het zilver en goud. Het slotakkoord is vanaf 16.15 uur voor de jongens van Schaerweijde en Pinoké. De jongens uit Zeist verdedigen hun titel, zij werden vorig seizoen kampioen van Nederland.


Wat vind jij? Praat mee...