NK Jeugd: Alle O18- en O16-finales LIVE op hockey.nl 

Een hockeyvrije zaterdag op het programma? Mooi niet. Onze camera’s zijn dit weekend namelijk gericht op de talenten van de toekomst tijdens het NK Jeugd. En dat kan jij vanuit jouw luie stoel op de voet volgen. Met commentaar en analyses. Alle wedstrijden zijn te zien via hockey.nl/live. 

Het commentaar is zaterdag in handen van Reemt Borcherts en Floris Mulder. Met scherpe analyses, panklare wedstrijdverhalen en reacties en natuurlijk rammetje-volle social-kanalen, kan je niet anders dan er even goed voor te gaan zitten.

Je hoeft dan namelijk ook geen minuut van de ontknopingen van de Landelijke Jeugd te missen. Het live hockey start aanstaande zaterdag om 09.50 uur vanuit Rotterdam met de eerste NK-finale. De vier finales volgen elkaar in rap tempo op, met de JO18-finale als slotstuk. Die wedstrijd begint om 16.15 uur. 

Twee titelhouders aanwezig

De Meisjes O16 trappen dit weekend het spits af. Om 10.00 uur neemt Klein Zwitserland het op tegen Rotterdam, dat mag aantreden voor eigen publiek en in het eigen stadion. Twee uur later staat de Jongens O16-finale op het programma. Die strijd gaat tussen Schaerweijde en Amsterdam. De ploeg uit Zeist is titelhouder. Vorig jaar versloegen zij Victoria met 4-1. 

Later in de middag (14.15 uur om precies te zijn) is het de beurt aan Meisjes Onder 18. Daar neemt Rotterdam het op tegen Kampong. De thuisploeg kroonde zich een jaar eerder al tot kampioen van Nederland, toen ze Den Bosch na shoot-outs versloegen. Het slotakkoord is vanaf 16.15 uur voor de jongens van Schaerweijde en Victoria. 


Wat vind jij? Praat mee...