NK SKILLS 2020💥| De battles van de achtste finales

Voor de liefhebbers van tricks en skills staat de maand juli in het teken van het NK Skills 2020. Na de eerste voorronden zijn we inmiddels aanbeland bij de battles uit de achtste finales. 

Het NK Skills kent twee categorieën: van 6 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 18 jaar. De deelnemers werken in een knock-outsysteem naar de grote finale van het NK Skills op donderdag 30 juli. Vorig jaar werd de eerste editie van het NK Skills gewonnen door techneuten Lola en Jonas. De opzet van het evenement is voor dit jaar nog grootser, met mooie prijzen, online voorrondes en een echte finaledag waarbij we de battles LIVE uitzenden.

Zover is het nog niet. We hebben vandaag eerst de strijd in de achtste finales. Daarvoor moesten alle zestien overgebleven deelnemers per categorie een video insturen. Hieronder vind je een overzicht van de battles. Onze deskundige jury buigt zich momenteel over de inzendingen en maakt donderdag de kwartfinalisten bekend. Natuurlijk mag je in de comments ook jouw favoriet aanmoedigen.

Bekijk hier de battles! 

Tot en met twaalf jaar

Dertien jaar en ouder


Wat vind jij? Praat mee...