NK SKILLS 2020 💥| Deze talenten zijn door naar de tweede ronde

Er is massaal gehoor gegeven aan onze oproep voor deelname aan het NK Skills 2020. Jullie bleken stuk voor stuk de Around the world, de Stickflip, de Indian dribble en de Wheelflip te beheersen. Inmiddels is de inschrijving gesloten en zijn de deelnemers en battles voor de tweede ronde ingedeeld, nadat de jury alle inzendingen heeft beoordeeld. 

De deelnemers werken in een knock-outsysteem naar de grote finale van het NK Skills op 30 juli. Vorig jaar werd de eerste editie van het NK Skills gewonnen door techneuten Lola en Jonas. De opzet van het evenement is voor dit jaar nog grootser, met mooie prijzen, online voorrondes en een echte finaledag waarbij we de battles LIVE gaan uitzenden. We houden natuurlijk rekening met de geldende coronamaatregelen. De organisatie is in handen van Teamstreethockey, de KNHB en hockey.nl.

Liefst 38 skillers in de leeftijdscategorie tot en met 12 jaar zijn door naar de tweede ronde. In de categorie dertien jaar en ouder zijn 32 skillers een ronde verder. Zij zijn via een loting gekoppeld aan een of twee andere deelnemers. Samen strijden zij voor een plek bij de laatste zestien. Dat doen ze door online een video van zichzelf op te sturen van maximaal 25 seconden, met daarin de tofste skills.

Wil je dit toernooi op de voet volgen? Volg dan hockey.nl op Instagram!

Skillers tot en met twaalf jaar

De deelnemers in de categorie tot en met twaalf jaar werden gevraagd een video te maken met ten minste een Around the world, Wheelflip en de beste combo. Hieronder de hoogtepunten uit alle inzendingen. Inmiddels zijn de kandidaten druk bezig met het opnemen van een tweede video, voor de tweede ronde.

De tweede ronde van het NK Skills in de leeftijdscategorie tot en met 12 jaar.

Skillers van dertien jaar en ouder

De deelnemers in de categorie tot en met twaalf jaar werden gevraagd een video te maken met ten minste een Around the world, Wheelflip, Stickflip en de beste combo. Hieronder de hoogtepunten uit alle inzendingen. Inmiddels zijn de kandidaten druk bezig met het opnemen van een tweede video, voor de tweede ronde.

De tweede ronde van het NK Skills in de leeftijdscategorie 13 tot en met 18 jaar.

 


Wat vind jij? Praat mee...